szoboszlay pincészet

SZOBOSZLAY PINCÉSZET

Szoboszlay Varga Károly vagyok és közel 40 éve foglalkozom szőlészkedéssel és borászattal. Szekszárdra költözésemmel egy időben, 1980-ban vettem meg az első szőlőterületemet, amelyet fokozatosan növelve érte el a birtok a jelenlegi méretét és formáját. Boraimat eleinte saját és családom örömére készítettem. Az idők folyamán alkalmam nyílt egyre több időt fordítani, a kezdetben csak hobbinak induló borászkodásra, ami szépen és fokozatosan, mind minőségben, mind mennyiségben megérett arra a színvonalra, hogy bemutassam mindazoknak, akik hozzám hasonlóan kedvelik a zamatos, gyümölcsös ízvilágú, tartalmas vörösborokat.

Szoboszlay Károly

A Szoboszlay pince betérő vendégei megelégedésére nem csak a fenséges panoráma alkotta hangulat fokozza a borkostolás örömét, hanem a frissen, minőségi alapanyagokból, szeretettel és persze a szükséges szaktudással elkészített ételek is. Szekszárdi pincészet családias hangulatú, minőségi boraival várja vendégeit.

Viktor fiam nagy gonddal ügyel arra, hogy megőrizze a vendégeink megelégedettségét. Nemzetközi konyhákon gyüjtötte a tapasztalatát az elmúlt 15 évben, és mint Excecutive Chef fogadhatta a vendégek dicsérő szavait az utolsó 6 évben.

Mostantól akár Önök is élvezhetik a Szoboszlay Pincében azokat az ízeket, amelyet egy szakember nem csak szaktudásának megfelelően hoz létre, de érezhető az ételekkel szembeni szeretet és tisztelet is.

Látogassa meg gourmet üzletünket Szekszárd belvárosában!

szőlészet